duminică, 17 august 2014

Pranzul - Pateu de ciuperci - 17 august 2014




              Pateu de ciuperci cu salata de gulie si rosii galbene 

                                                                  reteta 100% cruda



 


                  Ingrediente :  

 
   Salata:

- O gulie mare razuita
- 4,5 rosii galbene coapte
- O lingura ulei de masline 
- Zeama de lamaie si sare neiodata dupa gust

 Pateu de ciuperci:

- Ciuperci champignon 300 gr - curatate,maruntite si lasate la marinat cca 2,3 ore
- Seminte de floarea soarelui 100 gr - hidratata cateva ore
- Avocado 1 bucata
- Drojdie inactiva 2 lingurite
- Jumatate de dovlecel
- Ardei rosu 1 bucata
- Usturoi 3,4 catzelusi
- O ceapa rosie
- O legatura de marar




Se maruntesc ciupercile crude si se lasa la marinat macar 2 ore cu 2m3 linguri de ulei de masline si zeama de la jumatate de lamaie


Dupa ce s-au marinat ciupercile se baga la blender sau robot alaturi de avocado,dovlecel,ardei,semintele de floarea soarelui,drojdia inactiva si usturoiul,sare neiodata si zeama de la cealalta jumatate de lamaie folosita la salata.Se mixeaza pana devine totul o pasta.Apoi se adauga mararul si ceapa rosie taiata marunt 


Se serveste cu paine integrala,raw vegana sau felii de paine crocanta din secara si seminte


Pofta buna 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu